Informatie

Graag kom ik uw braderie, open dag, burendag, evenement of kinderfeestje meer kleur geven. 

De producten die ik gebruik zijn uitsluitend huidvriendelijke en professionele producten, welke gemakkelijk weer te verwijderen zijn met KOUD water en een beetje zeepvrije wasgel. Billendoekjes verrichten hier ook wonderen!
Het kan echter zijn dat sommige hoog pigmenthoudende kleuren een waas achterlaten. Dit is verder niet schadelijk en verdwijnt vanzelf.

Tijdens het schminken worden er incidenteel foto's genomen. Dit wordt uiteraard eerst gevraagd aan de ouder/verzorger. Deze foto's worden gebruikt voor de website en/of Facebook pagina. Mocht u de foto van uw kind op de site of pagina zien en u wilt deze toch liever verwijderd, geef dit dan aan mij door, dan zal ik de foto gelijk verwijderen.

Cursussen/Workshops

  • Op 9 november 2014 heb ik bij Marian Velthuis van Studio Marian in Zwolle een cursus workshop splitcakes gevolgd.
  • Op 6 september 2015 heb ik de Halloween workshop "The Making of a walking Dead Zombie" gevolgd. Deze werd gegeven door Eugene Le Clercq en Jolijn Brouwer. Een hele andere tak van "schmink", want dit valt onder grimeren, maar dit was een bijzonder leuke ervaring, waar we in de toekomst meer mee gaan doen.
    DSC_0433

  • Afgelopen 18 oktober heb ik de workshop Halloween Xtreem gevolgd bij Schmink en Grime. Deze werd gegeven door Jerry van Deursen en Taco Elbers.
    Super leuk voor Halloween en natuurlijk de spooktochten!!

Het eindresultaat van de dag; De Zipper Face

Zip face